full
color
#666666
http://www.learningcircles.eu/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.learningcircles.eu/
#b0381e
style2

Begeleiding

Na een training zorgen wij voor de gepaste begeleiding op maat in 7 vormen:

1. Learning Circles Open Facebook & Blog Community (gratis)

Deel je onze passie voor leren en ontwikkelen, wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends, zoek je creatieve leeroplossingen en wissel je graag ideeën uit met mensen die vanuit verschillende disciplines elk hun eigen inbreng hebben?

Word vandaag nog lid van onze Facebook community!

2. Learning Circles Yammer Community (gratis als deelnemer)

Als deelnemer bent u meteen lid van de Yammer community van de coöperatie Learning Circles. Er zit vast wel een expert voor jouw vraag binnen het netwerk van de 5 stichtende organisaties.

3. Twitter (gratis)

De ingang voor nieuwe leervormen en experimenten. Wil je het nieuwste van het nieuwste volgen, sluit dan aan op @pascalvanloo’s kennisdelende tweets.

4. Eén adviesgesprek (gratis als deelnemer)

U kan ook voor specifieke oriënterend advies voor je eigen loopbaan of je organisatievraagstuk, terecht bij de trainer (gratis tot 6 maand na de training)

5. Intervisie (betalend)

Wij zorgen voor thematische bijeenkomsten op maat van de deelnemers. Een uiterst krachtig leermiddel. Meer weten?

Intervisie is een georganiseerd en gestructureerd groepsoverleg (van 4 tot 8 deelnemers) tussen mensen die werkzaam zijn of een training volgen in hetzelfde vakgebied begeleid door een (externe of interne) facilitator, om werk- of leersituaties te verhelderen en bewerken.

Ervaringen, kennis en kunde worden omgezet in nieuwe inzichten door elkaar te bevragen, een ideaal instrument bij complexe projecten of om verdere diepgang te geven aan een training.

6. Individuele coachen (betalend)

Na elke training kan je gratis voor 1 adviesgesprek bij de trainer. Heb je echter nood aan meer verdieping en persoonlijke begeleiding om je verder te ontwikkelen, starten wij een individueel traject op van enkele sessies, afhankelijk van je leerdoelstelling (betalend).

7. Stage (uniek in België en gratis voor deelnemers van 2 Learning Circles programma’s)

Volgt u 2 trainingen bij ons, dan nemen wij u ook mee naar een klant bij één van de 5 partners zodat u onder begeleiding van een senior in het écht kan oefenen.

 

Voor meer informatie, contacteer ons.

paged
Loading posts...
magnifier
#5c5c5c
on
loading
off