full
color
#666666
http://www.learningcircles.eu/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.learningcircles.eu/
#b0381e
style2

Thematraining

Wij verzorgen deze trainingen incompany of via open inschrijving.
 

 
 

Creatieve Werk- en Leervormen met Impact
Mensen komen in organisaties al sinds mensengeheugenis samen om informatie uit te wisselen, projecten op te zetten, kennis te delen of iets te leren. De aloude werkvormen beantwoorden niet langer aan de hedendaagse uitdagingen. Welke werkvormen sluit dan wel het best aan bij wat ik wil bereiken of het gedrag dat ik wil veranderd zien?
Respectvol Beïnvloeden
Elke dag proberen we wel op een of andere manier onszelf of anderen te beïnvloeden of op een andere manier aan te pakken. Beïnvloeden is niet een kwestie van techniekjes, maar je hele persoon: waarden, overtuigingen, intenties, non-verbaal en verbaal gedrag is bepalend of je je doel bereikt of niet
Inspirerend Leidinggeven
Je wordt niet als leider geboren. Inspirerend leidinggeven reikt je een aantal inzichten en vaardigheden aan die je ondersteunen in het uitdragen van een krachtige visie, het enthousiasmeren van jezelf en van je medewerkers.
Ontwikkelen van Digitale leermodules
Via digitale opleidingsmodules leer je de efficiëntie en impact van leer- en verandertrajecten te verhogen. We zoeken een efficiënte methodologie om je opleiding/cursus om te vormen specifiek naar een digitale omgeving toe.

 

paged
Loading posts...
magnifier
#5c5c5c
on
loading
off