full
color
#666666
http://www.learningcircles.eu/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.learningcircles.eu/
#b0381e
style2

Training

Wij verzorgen deze trainingen incompany of via open inschrijving.
 

 
 

Pasas_Roltraining_Spreken
Spreken voor een groep, sneller gezegd dan gedaan! Bij presentaties gaat het vaak fout: de spreker lijkt totaal geen contact te hebben met zijn publiek, de dia’s zorgen eerder voor meer verwarring dan dat ze verhelderen, de lichaamstaal van de spreker verraadt hoe zenuwachtig hij is …
Pasas_Roltraining_Trainen
Je hebt veel ervaring, kennis en expertise over een bepaalde materie en wil deze ook overbrengen naar je collega’s. Hoewel je je inhoudelijk erg sterk voelt, merk je dat je nog kan bijleren over het aan de man brengen van deze kennis.
Pasas_Roltraining_Faciliteren
Je merkt op dat een opleiding of vergadering niet enkel bestaat uit inhoud en methodiek maar dat er zich ook altijd verschillende groepsdynamische processen afspelen. Wat als je merkt dat je hele mooie voorbereiding qua inhoud en structuur niet overeenkomt met de noden van de deelnemers en er veel weerstand door ontstaat.
Pasas_Roltraining_Architect

Leren leren door leeromgevingen te bouwen. Processen & systemen analyseren en vorm geven om dingen te veranderen, om een systeem efficiënter te laten functioneren. Een stevig onderbouwd en state-of-the-art programma waarbij je jouw case van daaruit kan aftoetsen.

paged
Loading posts...
magnifier
#5c5c5c
on
loading
off